Mennyire gyakori, hogy 20% önerő elegendő, ha a jövedelem bőven rendben van, és a lakás is városban van?
plusz van biztosítás is arra az esetre, ha az ember lebetegszik, munkanélküli lesz, stb..
Az albérlet sokkal kiszámíthatatlanabb jelenleg.
Őszintén, felejtsd el az árverésre kínált piacot. Tavaly nyár óta intenzíven figyelem szülővárosom alakulását és az egy ZSÁKBAMACSKA amit igazából annyiért kapsz meg amennyit az utolsó nem szégyell adni. Igen ám, de az az összeg már annyi amennyiért Te magad kiválasztod az "álomlakást" és biztosan nem fogják szétverni miután megtudták, hogy a tulajdoni lapon nem az övék a lakás.
Ahogy fentebb is írták, a kommunikáció az alapja mindennek, aki meg elárverezett lakást vesz, azt nem kell sajnálni, valóban nem 1 perc alatt történt ami történt.
Ez nem árverés volt, hanem a bank tulajdona, nem is mentem több ilyenre. Ugyanolyan eladás volt mint bármi más, csak az eladó a bank volt, és nem magánszemély (ez nem összeverendő az árveréssel)!
Csak azért írtam a példát, hogy ott is kiderült, hogy rengeteg dolog kell ahhoz, hogy ez lakás ott kössön ki.
"Emellett tettem félre 5M forint önerőt, így nem gondolom, hogy havi 60 körüli törlesztővel bármikor gondom lenne."
A törlesztővel nem is lesz....csak a tőketartozással....Hogy miért? Nem én leszek aki elmondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!