Mi baja lehet a bankkártyámnak?
A napokban lett új bankkártyám a Takarék banknál vagyok ügyfél. Szóval a régebbi kártyám bedugós volt a mostani már érintős. A gondom az hogy ATM-nél hiába érintem oda ahol az ábra mutatja nem tudok így pénzt levenni hanem be kell helyeznem a kártyámat a nyílásba.
Odaérintem, kéri a pin kódomat, beírom az összeget és pénzfelvételnél azt írja hogy a kért művelet nem engedélyzett, viszont ha behelyezem a kártyát tudok levenni pénzt.
Vásárlásnál is működik az érintős pénz levétel csak ATM-nél nem. Idáig csakis OTP-s automatánál próbálkoztam mert ott láttam csak ezt az érintős funkciót. Lehet a kártyámmal van a baj? Forduljak a bankomhoz ez esetben?

PayPass-es vásárlás max. 15 ezer ft-ig van engedélyezve, ekkora összegig tudsz érintéssel vásárolni.
A bankautomatánál nyilván több pénzt akarsz felvenni, illetve ott nem fizetni akarsz, hanem pénzt kapni.
Ha telefont akarnál otzt feltölteni, akkor nyilván működne a Paypass.
Ja, és vásárlásbnál, ha 15 ezer ft felett akarsz vásárolni, akkor sem fog működni az érintés, csak a bedugós, Pin kódos dolog.
Csak ne felejtsd el a Pin kódodat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!