Vissza fogom kapni ezt a pénz?
Nemrég (kb 1,5 hónapja) vásároltam a Rosebikes-ról és a bankkártyás fizetést választottam. Le is vonták a termék árát amit vettem abban a pillanatban (132,75€, ~46 400ft). Kb. 1 hete visszamondtam a rendelést, mivel túl későn jött volna ,így már sztornó. Írtam nekik, hogy szeretném lemondani, és visszakapni az árát, megtörtént. Azt írták, hogy a rendelés törlésével automatikusan törlődik a "zárolás" is a kártyán, így x nap után visszakapom a pénzt. Ez volt 7 napja. Egyik ismerősömet kérdeztem, hogy hogy működik ezt a külföldi dolog, mikor kapom vissza azt a pénzt stb..azt mondta hogy 14 napom belül.
Az internetbankon keresztül mutatja a számlán, hogy ott a pénz, mert a jelenlegi és a leendő összeget is mutatja.
Vissza fogom én kapni egyáltalán azt a pénzt? Volt már incidens, hogy az OTP behúzta, mondván, hogy "nincs benne a számlatörténetbe, ezért meg sem történt", holott levették a pénzt a kártyáról...ez még a szerencsésebb eset volt, mert nem volt nagy összeg. Viszont ha ezt nem adják vissza, felgyújtom a bankot. :D
A kérdés tulajdonképpen annyi, hogy hogy működik pontosan ez az egész? Van esély, hogy utánajárás nélkül visszakapom a pénzt és csak várjak, vagy muszáj leszek kapcsolatba lépni velük?

#3: A Rosebike-ot is felgyújtom a bankkal együtt. :D
De mindenképpen kivárom a 2 hetet (már amúgy sem kell sokat várni), viszont én már a legrosszabbra számítok, a korábbi tapasztalataim alapján..
#4: Az igen. Legalább visszakaptátok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!