Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mi az a bankártyával kapcsolat...

Mi az a bankártyával kapcsolatos díj az OTPnél?(bank egyre több pénzt von le)

Figyelt kérdés

Augusztus elsején már 1405 Forintot az előtti csomag csak 551 Ft volt.

Most hogy megkaptam a kártyát, 2 hétre rá, ez az üzenet fogad ma hogy bankkártyával kapcsolatos díj, -3099 Forint megint.

Akkor már havonta kb 5000 forintot vonnak le a semmire az előző 550 Ft helyett. Nem értem mi van

2020. aug. 31. 13:58
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem kérdezed meg a bankban?
2020. aug. 31. 14:00
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Az 1500at nem tudom, a 3000 az éves kártyadíj.
2020. aug. 31. 14:09
 3/4 A kérdező kommentje:
De még nincs új év, vagy onnantól számolják az éves díjat hogy új kártyát kaptam?
2020. aug. 31. 14:11
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván mivel új kártyát kaptál, felszámolták a kártyadíjat.

A csomagdíjad/számlavezetési díjad lehet, hogy emelkedett, de az is lehet, hogy valamilyen feltételhez kötve van kedvezményes díjad. Nekem pl. a fizetésemhez. Ha x százezer fölötti összeg kerül munkabérként átutalásra a számlámra adott hónapban, akkor 750 ft a számlavezetési díjam, nem 1500. Ha nem kerül rá, akkor 1500 ft. Ráadásul jellemzően előre levonják az 1500-at és valamikor hó végén utalják vissza a felét.

2020. aug. 31. 15:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!