Akik banki adatokat akarnak ellopni, vagy pénzt leemelni, milyen alapon választanak bankot?
Figyelt kérdés
Négy bankban van pénzem. Kettőben kétszer-kétszer kíséreltek meg pénzt levenni, SMS-ben, ill. e-mailben kérték a PIN kódom. Nem adtam meg, de igazából arra vagyok kíváncsi, honnan tudják, hogy hol van pénzem, és miért pont azt a 2 bankot választották ki.tegnap 07:53
1/5 anonim 

válasza:

Szerintem nem tudjàk. Velem màr fordult elő olyan h otp-s adathalász talàlt meg pedig nincs is ott szàmlàm ìgy egyből lebukott
2/5 A kérdező kommentje:
Ezek szerint ez véletlen? Elképzelhető, hogy találomra hívnak fel, vagy írnak rám.
tegnap 08:01
3/5 anonim 

válasza:

Találomra hívogatnak, én is és anyukám is otp bankos csalókat kaptunk, több alkalommal is és egyikünknek sem ott van a számlája
4/5 anonim 

válasza:

Nagy bank=sok ügyfél.
Nagy eséllyel ügyfele lehetsz valamelyiknek.
Ez csak próbálkozás.
5/5 nb2019 

válasza:

Ahogy írják, random próbálkozás. OTP-s vagyok, eddig 2 OTP, és egy MBH próbálkozáson vagyok túl. Az OTP-s is csak random volt, mert nem a magán számomon hívtak, ami meg van adva a banknál, hanem a cégesen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!