Jogosultak vagyunk igy a babavaro hitelre?
Rolam:egyetemista vagyok, tehat 3 ev tb jogviszonyom megvan. Munkahelyem/fizetesem nincs,csupan egy keves a diakmunkabol.
Parom:egy eve van hatarozatlan ideju szerzodeses munkahelye, elotte szinten egyetemista volt,tehat a 3 ev folyamatos tb neki is megvan. Az o keresete szerzodes szerint 500 ezer brutto,viszont kap potlekokat stb,igy legrosszabb esetben is 360ezer korul keres,de ha pl az utolso 3 honapot nezik,ott 400ezer Ft folotti fizetesei voltak. Hazasok vagyunk,van bejelentett lakcimunk az orszagban. En 21,parom 26 eves. Ja,es januarban erkezik a baba. Baj,hogy nekem meg nincs semmilyen jovedelmem?
Miért ilyen támadó itt mindenki? Irigyek vagytok?
Boldog babavárást, kérdező, tojj le mindenkit. Ha van diplomád az a baj, ha nincs diplomád az a baj, itt mindig mindenki talál valamit.
Én inkább támogatom a pálya eleji gyerekvállalást ha van rá mód, mert akkor utána nem kell félbeszakítani a karrierutat.
Én diploma után belevágtam a karrierbe, doktori képzésbe, vállalkozásba, most meg sorra jönnek a jobbnál jobb karrierlehetőségek, a gyerek meg csak tolódik és tolódik, miközben már a 30. születésnapom következik..
Sokkal nehezebb így "megállni", mint a diploma után egyből..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!