MEnnyi hitelt vehetek fel ennyi fizetéssel?

Mert a 7 misi személyi kölcsön, a banaváró hitel és a csok miatt nem vagy hitelképes még 15-20 misire...
A bank se hülye, tudja, hogy 3 kölköt, az asszonyt, meg magadat nem tudod eltartani a 3 hitel meg a 410 nettó jövedelem mellett
Milyen 3 hitel?
1) 7 millió 10 évre havi ~70,000/hó
2) 10 millió falusi CSOK amit 3 gyereknél az állam teljes egészében átvállal
3) 15 millió államilag támogatott hitel 20 évre 84,000/hó
Összességében 10 évig kellene törlesztenem nettó 154,000 forintot havonta + utána 10 évig még havi 84,000 forintot havonta. Ez vállalhatatlan?

Miért nem járod végig a bankot? A bank vizsgálja, hogy 1 éve dolgozott ott, ahol dolgozol? Én nem tudom, csak kérdezem. Lehet, biztosabb lenne a hitel megadása, ha már ott dolgoznál 4-5 éve. Tényleg nem tudom.
Ha azt nézzük, hogy 410 a nettód, -154, marad kb. 250ezer, végül is a feleséged is kap ezt-azt az államtól, most már többet is, szerintem vállalható. Az más kérdés, hogy olcsóbb ház nincs? 29 millióért? Mint írtam, nem értek hozzá, én biztos nem vállalnám be, azért, mert nem keres az uram 410 nettót, de ha keresne se engednék ilyen hosszú távra hitelt. Nem is engedek. Szóval, annyira nem vagyok kompetens a témába, de gondoltam, ez is egy vélemény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!