K&H junior számlám van és az a kérdésem hogy lehet e ezzel valamilyen módon telefonnal fizetni?

bankkártya típusa számít és hogy van-e a banknál ilyen lehetőség
hívd fel őket!

#3, én cibes vagyok és visa kártyám van, telefonnal fizetek, mert a cibes visaval lehet... bankfüggő a dolog

Érdekes, hogy azzal reklámoznak minden K&H junior számlát, hogy "fizzes a mobiloddal", aztán mégis Visa-t állítanának ki. Midenesetre ekkor Magyarországon még tényleg elég nehéz akármit tenni.
Ha iPhone-od van, akkor próbálkozhatsz azzal, hogy készítesz egy Curve kártyát, ahhoz hozzáadod a Visa kártyádat, és a Curve kártyát adod hozzá ApplePay-hez.
Ha Androidos telefonod van, akkor kicsit bonyolultabb a helyzet, mert a Google Pay (és a Samsung Pay) még hivatalosan nem elérhető Magyarországon. Néhányan azt írják, hogy ekkor az működhet, hogy VPN-nel Angliába helyezed magad, és úgy hozod létre a Curve fiókot. Aztán felrakod a Google Pay-t egy APK-ból (mondjuk apkmirror.com segítségével), és ekkor lehet, hogy tudod engedélyezni Google Pay-en belül a Curve-ös kártyán az érintéses fizetést. De ezt az utat nem javasolnám, mivel
1. nem is biztos, hogy működik
2. az internetről letöltött APK-kban annyira nem bítnék meg, hogy pénzügyek kezelését bízzam rájuk
Hozzáadhatod még Simple-höz a kártyádat, és azon belül igényelhetsz egy virtuális Simple kártyát. De ez sem optimális, mivel arra neked külön fel kell tölteni pénzt, és azért a Simple plusz díjat számol fel.

Olyat ad amilyet kérsz. Illetve minden számlacsomagnak megvan a maga alapértelmezett kartyatípusa. Amin ha nem változtatsz olyat kapsz. Pl az okos csomagok mind visával vannak alapból ( én is akkor váltottam MasterCard ra róla mikor megjelent mobiltárca). Húgom 1 éve szintén ViSa kártyát kapott. Szív is vele rendesen. Rengeteg külföldi oldalon nem fogadják el pl, mobiltárca/apllepay kilove nála, stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!