Diákhitel plusz folyósítása megtörténik a héten?
Figyelt kérdés
A honlapjukon egy 2napos cikkben arról van szó, hogy ezen a héten több ezer igénylést teljesítenek. Május 2-án adtam le az igénylésem.2020. máj. 13. 22:27
51/158 anonymd válasza:
Kitől kaptad az információt hogy nem csak pénteken utalnak? 😮 nekem a központi telefonszámon azt mondták csak pénteken utalnak..
52/158 anonim válasza:
Ugyintezovel beszeltem tegnap, aztan, hogy igaz-e vagy sem, nem tudom. En eddig 3 ugyintezovel beszeltem, es mindharom mast mondott. :/
53/158 anonim válasza:
Nekem is azt mondtak h pentekenkent utalnak
54/158 Christov Bernadett válasza:
Mondjuk valóban ahány ügyintéző, annyifé válasz. Tapasztalatom én is. :/
Egyébként azt sem értem, hogy a diákhitel direkt, vagy diákhitel alkalmazás miért nem írja ki, hogy hol áll az igénylés, egyáltalán, hogy igényel e lett. Mert az 1 és 2 mutatva van, sőt, azt is írta anno, hogy TO egyeztetés alatt.. Meg nyugtató lenne, ha írva lenne ez a fajta hitel is. Legalább valami támpont, hogy folyamatban van az ügy.
55/158 A kérdező kommentje:
Szerintetek akkor van esély rá, hogy hét közbeni utalás is lesz?
2020. máj. 16. 18:29
56/158 anonim válasza:
Én kétlem, hogy mindenkinek össze vissza utalnák.
57/158 anonim válasza:
Es aki 4. -en adta be es mar 5.-en beerkezett a papir az szamithat a jovohet penteki utalasra? :/
58/158 anonim válasza:
Én pénteken (május 15.) megkaptam az igényelt Diákhitel Pluszt.
59/158 anonim válasza:
És mikor adtad be az igénylést?
60/158 anonim válasza:
Május 4-én adtam le, és 13-án hívtam fel őket, amikor arról tájékoztattak, hogy minden dokumentumom beérkezett hozzájuk 7-én, fel is dolgozták őket, de a TO még mindig nem jelzett nekik vissza, így nem valószínű, hogy ezen a héten megkapom. Ezzel szemben pénteken reggel mégis hatalmas meglepetés volt, amikor jött az SMS. Remélem, jövő héten már a lehető legtöbben megkapjátok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!