Diákhitel plusz folyósítása megtörténik a héten?
Figyelt kérdés
A honlapjukon egy 2napos cikkben arról van szó, hogy ezen a héten több ezer igénylést teljesítenek. Május 2-án adtam le az igénylésem.2020. máj. 13. 22:27
101/158 anonim válasza:
Hát igen ha DH direktbe menne ez is akkor fényévekkel gyorsabb lenne az átfutási idő.
102/158 Verácska2 válasza:
Én írtam a TO-nak kedvesen hogy lehetne e hogy vissza igazolják mihamarabb mert akkor még pénteken megkapom. Hétfőn délelőtt azt mondta a diákhitel központ hogy a TOra várnak. A TO most válaszolt hogy hétfő délután megtörtént a visszaigazolás.Ezek szerint én megkapom pénteken.
103/158 anonim válasza:
#99 vagyok, en holnap meg felhivom oket, hatha megtortent a visszaigazolas, ha nem, akkor meg varok tovabb. Csak azt hittem, hogy kicsit gyorsabb lesz.. :/
104/158 anonim válasza:
Veracska2 nalam ugyan ez, hetfon delelott hivtam fel a diakhitel kozpontot azt mondtak h a to-ra varnak, irtam a KTI-nek emailt, delutan azt irtak vissza h a visszaigazolas megtortent😀
105/158 anonim válasza:
Reggel szokott a szamlara erkezni a penz?
106/158 anonim válasza:
Igen, legtobb esetben mar hajnalban mutatja netbankban, sms pedig ugye 7 utan varharo.
108/158 anonim válasza:
Nekem ma megjött a számlára :)
109/158 anonim válasza:
Kajakra? Nem csak penteken van utalas?
110/158 anonim válasza:
Te irtad tegnap hogy ma utalnak es az penteken lesz a szamlan? Es h neked is 18.-an igazolta vissza a TO? 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!