Diákhitel plusz folyósítása megtörténik a héten?
Figyelt kérdés
A honlapjukon egy 2napos cikkben arról van szó, hogy ezen a héten több ezer igénylést teljesítenek. Május 2-án adtam le az igénylésem.2020. máj. 13. 22:27
111/158 anonim válasza:
Ma megjott nekem is és a páromnak is. (PTE)
112/158 anonim válasza:
Na akkor kivancsi leszek😀 meg kell varnom az sms-t mert nincs netbankom
114/158 Verácska2 válasza:
Nekem is!
Dorci! Akkor egészségünkre! Pussz!
Sikeres vizsgaidőszakot
115/158 anonim válasza:
Edzek elobb egyet aztan berugok🤣🤣 pussz mindenkinek!
116/158 anonim válasza:
Ma hívtam fel őket. Azt mondták a papírok megérkeztek hozzájuk. Május 12.-én adtam fel a szegedi Nagypostán. Még a TO visszaigazolására várnak. Jövő szerdán érdeklődjek.....
117/158 anonim válasza:
Én 13-án adtam le és kedden érkezett be hozzájuk. ELTE mennyi idő alatt igazol vissza, nem tudja valaki? Van itt olyan aki egy héten belül megkapta?
118/158 anonim válasza:
#116 nekem is ugyanezt mondtak ma, hogy szerdan erdeklodjek legkozelebb. Majus 6-an adtam be. (PE)
119/158 anonim válasza:
Én is ma kaptam meg, úgyhogy nem csak pénteken utalnak
120/158 anonim válasza:
Minden honap 15-e utan mindennapos az utalas naluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!