Nálam volt már hogy csak 10 óra körül kaptam meg normál diákhitelt. Az email is csak aznap este jött... Szóval nyugalom. Annyit írtak a facebookos megkeresésemre hogy ha beérkezik a papírom, ellenőrzik és akkor 10 napon belül. Nem is éltem bele magam hogy ma megkapom de azért jó lett volna/jó lenne. Azt is írták hogy telefonon lehet érdeklődni hogy konkrétan a te hiteleddel mizu.
2020. máj. 15. 08:37
32/158 anonim válasza:
En kedden hivtam fel oket, azt mondtak h beerkezett es feldolgozas alatt van. Szoval akkor remelem max jovohet es utaljak
2020. máj. 15. 08:48
33/158 anonymd válasza:
Christov, semmi gond!
Betelefonáltam, a tanulmányi osztállyal egyeztetnek, és azt mondta nekem is a hölgy hogy péntekenként folyósítanak, a máiból kiestem de a jövő heti is a tanulmányi osztálytól függ...ha ők visszajeleznek akkor küldik is az összeget.
2020. máj. 15. 08:49
34/158 anonymd válasza:
Véleményem szerint biztos megkapta már valaki, csak azok valószínűleg akik megkapták nem keresnek rá erre a kérdésre mert számukra szükségtelen 😁
2020. máj. 15. 08:51
35/158 Verácska2 válasza:
Dorci119
Te mikor adtad le az igénylésedet? Mármint a papírokat?
2020. máj. 15. 09:01
36/158 anonim válasza:
Hazudoznak ezek össze vissza, először még azt mondták hogy az első héten utalnak, most hogy a második héten, majd a harmadikra is kitalálnak valamit úgyis
2020. máj. 15. 09:07
37/158 anonim válasza:
Most beszéltem velük, csak annyi választ kaptam, hogy a leadástól számított 14-22 munkanapon belül folyosítanak, illetve, hogy megérkeztek a papírok, feldolgozás alatt. (Május 4. délelőtti leadás)
2020. máj. 15. 09:11
38/158 A kérdező kommentje:
Biztos közrejátszik az is, hogy rengetegen igényeltük, csak azt nem értem, hogy május 1. ünnepnap volt, 2-án Szombaton megyeszékhelyi főpostán sikerült beadnom. Szóval én az elsők között lehettem és még semmi infó erről.
Még csak nem is a max összeget vettem fel, mert jövőhéttől lesz újra diákmunkám, ezért gondoltam, hogy legalább arra a 1.5 hónapra míg normális fizum nem lesz legyen pénzem, hogy az albim és a kajám nagyját fizetni tudjam.
Így marad az, hogy szüleimtől kérek kölcsön a jövőheti lakbér+rezsi fizetésre.
2020. máj. 15. 09:23
39/158 anonim válasza:
Enis 4. -en adtam le, elobb hivtam fel oket azt mondtak hogy a TO-ra varnak es minden bizonnyal jovohet penteken fognak utalni
2020. máj. 15. 09:33
40/158 Verácska2 válasza:
Én mondjuk türelmes vagyok, megértem hogy rengetegen igényelték főleg az első napokon. Inkább az bosszant hogy semmi tájékoztatást nem kapunk. Egy email hogy beérkezett a papír, vagy ellenőrizték stb... Még az se egységes hogy hány napon belül utalnak. Sokan vagyunk akiknek a pár nap is számít, nem mindegy hogy ma vagy jövő héten. És így tervezni sem tud az ember
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!