Diákhitel plusz folyósítása megtörténik a héten?
Figyelt kérdés
A honlapjukon egy 2napos cikkben arról van szó, hogy ezen a héten több ezer igénylést teljesítenek. Május 2-án adtam le az igénylésem.2020. máj. 13. 22:27
11/158 anonim válasza:
Én az előbb beszéltem velük, az én papírjaim beérkeztek és már vissza is igazolták, így is azt mondták, hogy jövő hétnél előbb ne számítsak rá. :/
12/158 anonim válasza:
Ez a postás megoldás egyébként zseniális. Egyszerűbb lett volna ha ezt is beépítik diákhiteldirektbe.
13/158 A kérdező kommentje:
Egyébként tényleg egyszerűbb lett volna DiakhitelDirekttel. Kicsit vicces, hogy leigazolva minden és úgy is csak jövőhét leghamarabb.
2020. máj. 14. 14:39
14/158 anonim válasza:
Én sem értem miért kellett külön rendszert ennek létrehozni, mikor a jól bevált DiálhitelDirekt tök simán működött és gyorsabb is volt. Itt meg kitudja, lehet már valaki múlt héten leadta, hogy minél előbb megkapja, de a Partner Pont meg még nem is továbbította...
15/158 A kérdező kommentje:
Úgy néz ki én sem kapom meg ma. Pedig már az első lehetséges napon leadtam postán. Nem értem miért állt akkor a cikkben, hogy az első pár ezer igénylést teljesítik 15-én. Benne van, hogy a TO ül rajta ennyit?
2020. máj. 15. 04:21
16/158 anonim válasza:
Nemtudom :/ De nekem diakhiteles mondta h ezen a heten a szamlamon kell lennie a penznek.
Ezek szerint nem csak nalunk lassu a TO :D
Amugy az hova van irva hogy csak pentekenkent utalnak? Mert nekem azt mondtak h nincs megadva nap vagy munkanap a teljesitesre
17/158 Christov Bernadett válasza:
Mi 6-án postán leadtuk az igénylést, és a mai utalasban nem voltunk benne, mert nincs a számlán a pénz. A gáz az, hogy egy válasz email, vagy tájékoztató email, hogy beerkezett a papír, folyamatban, várható utalás stb.....nincs,es nem is küldenek.
18/158 anonim válasza:
De nincs meg koran az utalashoz? Azert kerdem mert sose vettem meg fel diakhitelt szoval nemtudom mikor szoktak utalni
19/158 A kérdező kommentje:
En tavalyelőtt vettem fel egy kisebb összeget egyben, akkor úgy emlékszem, hogy hajnalban már megérkezett. Illetve abból indulok ki, hogy tanulmányi ösztöndíj is általában már hajnalban rajta a számlán.
2020. máj. 15. 05:07
20/158 anonim válasza:
Igen de az a diakhitel 1 vagy 2 , ez meg most mas eset.
De lehet Nektek van igazatok :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!