Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Az OTP-nél kb. egy éve vettem...

Az OTP-nél kb. egy éve vettem 1 millióért Magyar Állampapír Plusz N2024/03 értékpapírt, most 1 millió huszonhatezer ft-ot ér a kimutatás szerint. Szerintetek kivegyem most, mert a Koronavírus miatt válság lesz, vagy hagyjam?

Figyelt kérdés
Egyáltalán kivehetem amikor szeretném, vagy várnom kell még 4 évet? Úgy emlékszem 5 éves lekötés volt.

2020. ápr. 23. 12:00
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
19%

"most 1 millió huszonhatezer ft-ot ér a kimutatás szerint."

Nem valasz a kerdesedre, de lehet, hogy sokaknak segit tisztabban latni. :)

1 evvel ezelott a megtakaritasod 3125 eurot ert. Most 2873-at er. :D Mar egy evvel ezelott pedzgettuk itt paran, hogy MAP egy evidens lehuzas.

2020. ápr. 23. 12:09
 2/26 anonim ***** válasza:
18%

A gond ott kezdődik amikor terméket tukmálnak rá az emberre megfelelő pü-i ismeretek nélkül. Ha azt sem tudod mik a kivét lehetőségeid , hogy tudtad megvenni ?! 😁

Egyébként attól függ, hogy mik a terveid a megtakarításoddal.

2020. ápr. 23. 12:15
 3/26 anonim ***** válasza:
93%

1:

Nem a MÁP+ a lehúzás, hanem a forint a lehúzás.

2020. ápr. 23. 12:17
 4/26 anonim ***** válasza:
93%
1-es: 1 éve kerestem 1000eurónyi forintot, számításod szerint most 920-at. Tehát a munka egy evidens lehúzás, holnaptól nem megyek be dolgozni...
2020. ápr. 23. 12:25
 5/26 anonim ***** válasza:
87%

@12:09

Ha reálértékbe vissza kapod a pénzed, vagy legalább kevesebbet buktál az infláción azzal mit kapsz rá, akkor már jobban megérte mint a párnacihába bevarrva őrizgetni. :)

2020. ápr. 23. 12:57
 6/26 A kérdező kommentje:
Na most ezekkel a válszokkal jól összezavartatok.. Igen, nem értek annyira hozzá. Az ügyintéző nő beszélt rá erre, hogy jobb lenne ha lekötném inkább. Egyébként a kérdésemre nem is válaszoltatok..
2020. ápr. 23. 13:02
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem is igazán tudunk érdemben válaszolni, hiszen fogalmunk nincs róla hogy milyen feltételekkel kötötted a szerződést...
2020. ápr. 23. 13:08
 8/26 anonim ***** válasza:
100%
Felesleges kivenni, nem fog elvesznk a pénzed. Egyébként évente kiveheted
2020. ápr. 23. 13:09
 9/26 anonim ***** válasza:
0%
Komolyan csak 26 ezer forint a nyereséged rajta 1 év után?
2020. ápr. 23. 13:14
 10/26 anonim ***** válasza:
25%

A válság nem feltétlen csak azt jelenti, hogy elveszhet e a pénze, hanem azt is akár, hogy neki változik meg úgy az élethelyzete, hogy szüksége lehet rà lejárat előtt. Vagy csak san átcsoportosítja a tőkéjét. Egyébként bármikor kiveheted , - max költségesebb lesz-, de pár ezer forintnál ez annyira filléres dolog, hogy amiatt nem érdemes hezitálni rajta- nem csak évente. Én pl. azért is kérdeztem hogy mi a célod a tőkével?! Mert teljesen más egy árindex is, mint egy nominális hozam.

Gondoltam egyébként , jutalékért nyomják a marketinget és beszéltek rá boldog-boldogtalant. 😁

2020. ápr. 23. 13:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!