A Provident-től 1,5 millió forintot szeretnék felvenni.30 hónapra 66ezer a törlesztője . Nettó 230e-270e havonta a keresetem, megadják?
Szerintetek lehetséges ,hogy megkapom.
Nem érdekelnek a kérdezd meg őket kommentek.:)
Már folyamatban van a hitelbírálat ,csak érdekel ,hogy más hogy látja.
Értem.
Nem rosszból kérdeztem, csak az egyik legrosszabb lehetőség a Provident kölcsön. Az egyik legmagasabb kamat és THM jellemzi őket.
Az indokot értem és semmiképpen ne érts félre, nem kioktatni akarlak.
És szerintetek az igaz ,hogy azt is mondhatják ,hogy csak otthoni szolgáltatással adják meg?
Őszintén megvallva semmit nem kell fizessek se albérlet ,csak rezsi ami max.30-40ezer forint.Meg a kocsit fentartani de eddig is ment úgy hogy havi 30-40ezreket félre is tudtam rakni.Csak most van egy célom amihez hiányzik még a kezdőtőke.
örülök neki, és kívánom, hogy minden jól menjen.
de ez akkor sem felelős tervezés.
az éves kereseted 20%-nál nagyobb hitelt nem szabadna felvenned, és a havi törlesztőnek nem szabadna többnek lennie a havi fizetésed 10%-nál (kivéve, ha ingatlant veszel, de az épp most nem ajánlatos)
én ezt úgy is betartom, hogy nagyságrendekkel többet keresek és több marad meg havonta (igaz így a hitelem is nagyobb, de az arányokat betartom, mert így biztonságos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!