Hitelesek, ti mekkora jövedelemre mekkora törlesztőt mertetek bevállalni?
Nekem lakáskölcsön felvételekor kölcsön + lakástakarék együtt volt 50%. Tudva, hogy a lakástakarék fizetését bármikor abbahagyhatom, és csak az első pár évben volt LTP, így annyira nem volt kicentizve.
Csak hitelből nem vettem volna fel 50%-nyit, max 30-at.
Nekem nettó 114e-re 34e-es törlesztő volt, ami megugrott 112e-re.
Egyoldalú szerződésmódosítást csinált a kedves bank (+12,6% éves kamat, majd évente a tökére pakolt +2% extra kezelési díjat is), OK adott 5 munkanapot a teljes összeg azonnali visszafizetésére, ezen idő alatt addig nem jutottam a többi bankkal, hogy ajánlatot kapjak tőlük!
Ez volt az első és az utolsó hitelem!
---------- OFF TOPIK
Nekem ketté törte az életemet, a baj első jelére a párom másik kandúrt keresett. Az egy hétig tartó "lelkesedés" megoldjuk, majd 2 hétig most nincsen kedvem és a rá következő héten megismertem valakit. A srácot is elhagyta mikor kiderült kirúgták, 2 teljes napba telt neki az újbóli szerelemre találás.
Annak ellenére, hogy minden odalett 5 évbe telt letudni a hitelt, majd 3 év munkanélküliség, hogy szokjam a helyzetet, közben végig mamahotel... és 31 éves lettem.
23 éves koromban (15 éve) voltam utoljára randin, ha 30 körül nincsen saját házad (volt és semmivé foszlott), akkor esélytelen vagy.
Jelen helyzetben nem látom értelmét, hogy a közel 13mFt megtakarításom mellé hitelt vegyek fel és költözzek csak azért, hogy szóba álljanak velem a hölgyek.
Tudom sokan el fognak ítélni, nem vonzódom a kiélt 30-as évei végén járó közel 40-es nőkhöz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!