Készpénzes jövedelemre hol kaphatok személyikölcsönt?
Régen volt, hogy vettem fel személyi kölcsönt. Lehet, hogy azóta változtak a dolgok, de nem tudom, hogy miért lenne más a folyamat egy készpénzes és egy banki utalásos bérfizetés között?
Mégis mi lenne a különbség elbírálás szempontjából?
A NAV jövedelemigazolást pedig egyáltalán nem értem például egy munkaviszony esetén. A munkáltató igazol. Passz.
Aki önfoglalkoztató, annál érthető, mivel saját "munkáltatója".
Mi is reméljük, mert ezek a dolgok borzasztóak - szerintem.
Munkáltató utolsó havi telefonszámlája? Te jó ég! Én értem, hogy miért kéri, de a cég nem köteles ilyet biztosítani, és ezért a dolgozóját hátrány érheti?
Az elektronikus Nav jöv.ig. tökéletes. A papír alapút csak akkor fogadják el,ha nem volt köztes szereplő: vagyis közvetlenül a banknak küldte ki a Nav. Az elektronikusnál arra kell vigyázni,hogy még a file nevét sem szabad módosítani,mert elvész az elektronikus hitelesítése.
Jellemzően ennél jóval egyszerűbb, egyébként minden fronton érheti az embert más területen is hátrány a munkáltatója miatt. Erre sajnos az a sablon igaz,hogy ha valahol az a szabály,hogy ittas állapotban nem lehet használni a kondi termet, az azért van,mert volt rá precedens.
Igen, szerintem is borzaszto. Na mindegy, majd kiderul, tenyleg kivqncsian varom a fejlemenyeket, es majd irok, felteve ha erdekel, hogy mi is lett ebbol az egeszbol. :D
Koszonom a segitokeszseget!!!! 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!