Otp személyikölcsönt megkaphatom az én esetembe? És mennyit?
Sziasztok!Kérdésem a következő;Több mint egy év munkaviszonyom van,de kézbe kapom a fizut..De az otp-nél nyitottam számlát,és minden hónapba rávan téve a fizu.Namost kézbe kapott jövedelemre adható kölcsön?Volt aki vett már így fel?.Annyit olvastam hogy kell náluk nyitni számlát,a hitelt is arra utalják.Most 120 a nettom,határozatlan idejű a szerzödésem,mennyi hitelt kaphatok szerintetek max? 1,5millio kellene
Köszi a segítséget!
Kaphatsz, mindegy, hogy utalják, vagy kp-ban kapod, a lényeg, hogy bejelentett munkaviszony legyen, legyen kereseti igazolásod.
Hogy mennyit kaphatsz, azt nem tudom. Van, ahol feltétel, hogy a számlára érkezzen a fizetés, az nem opció, hogy te teszed a kártyára, mert ahhoz vagy van kedved, vagy nincs, nem tekinthető rendszeresnek.
De ha az OTP nem ad így, nézz szét máshol is, nem mindenhol kötelező a számlahasználat.
Ha a munkahelyedtől hozol jövedelemigazolást, akkor nagy valószínűséggel kaphatsz - hogy mennyit, az rajtuk múlik, meg a fizetéseden.
Ha a munkahely nem ad jövedelemigazolást (mert modjuk 2/4 órára vagy bejelentve, de nem annyit kapsz) akkor viszont nem fognak adni jövedelemigazolást, így személyi kölcsönt sem kaphatsz.
Számlavezetés csak azért érdekes, mert arra szokott jönni a jövedelem - így akár fél óra alatt is megkaphatja, akinek így érkezik a munkabére.
Mivel Neked nem munkabér címen érkezik, hanem Te fizeted be - így ez náluk nem megfelelő feltétel.
Sziasztok!Bevagyok jelentve ez biztos.Nézem ügykapun.Munkáltatóit is adtak már,minden rendbe van evvel is,határozatlan idejü a szerződésem.Azért nyitottam számlát mert kértem a munkáltatót utalja,de szembesültem a ténnyel hogy töllük egy megbizott ember megy és befizeti a fizukat a számlára...,(nem én teszem rá)
Kiakadtam énis egyböl.Akkor minek is a számla nekem??Elösször folyószámla hitelt akartam,és így jöttem rá hogy nem utalják a pénzt.Személyi kölcsönnél nem feltétel hogy utalva kapjam a fizut,de munkáltatóit kérnek,ezt ma mondták nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!