Lakáshitelt mennyit vettetek fel, mennyit tudtatok bevállalni?
Most egy - kihangúlyozom: anonim - oldalon nem meritek felvállalni hogy ki mennyit vett fel és törleszt, vagy degradálónak gondoljátok, vagy miért nem kapok válaszokat, de most tényleg?
Elvileg sokan hitelt is kénytelenek felvenni, ezért érdekelne, kinek hogy sikerült, milyen ingatlanra és mennyit tudott felvenni?
Nem unalomból kérdem, mi is ez előtt állunk, és érdekelne. Csak nem szólongathatok le az utcán embereket ezügyben...
6,5-öt vettem fel, lakáskasszás konstrukcióban. 53.000 Ft körül van a törlesztő. Amikor ez volt, akkor kb. 200.000 körül volt a nettóm, azóta már duplája.
Remélem csillapítottam a hisztit
úgy döntöttünk, hogy nem veszünk fel semennyit, mert nemsokára (max. 3-4 év, de inkább előbb) összedől a világgazdaság, vele együtt az ingatlanpiac - ha az már nem előbb - és a fizunk nem bírná el a törlesztőket, úgyis el kellene adni, hatalmas veszteséggel - csak baromi nehéz lenne.
ha mindez nem így lenne (de így lesz), akkor is nagyon kockázatos ennyi fizetésre lakáshitelt felvenni, úgyhogy a józan ész azt diktálta, hogy hagyjuk ki ezt a lehetőséget.
#8 én is kb. így számoltam, szerintem elég lenne 5 millió, 15 és 20 évre is vállalható a törlesztője.
Szerintem még havi 35-40-et kibírna ez a fizetés. Többet tényleg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!