Mi a "trükk" a 0%-os THM-et igérő áruhiteleknél?
Nyilván ingyen semmi sincs, (vagy ha igen, akkor te vagy a termék) viszont a leírásban sem találom a bakit.
Vennék egy közel fél millió ft-os laptopot, és láttam, hogy 95 ezer ft önrésszel 6 havi 64 ezer ft-os törlesztéssel igényelhető Cofidis "0% THM-es" áruhitel.
Mi benne az átverés?
Ja és még annyi a trükk, hogy a kamat már be van építve az árba. Itt ugyebár 478ezerért hirdetik, de ugyanitt hitel nélkül 440ezer... :)
Az az atveres, hogy altalaban az ilyen tularazott szrokat kell 0 THM-el hirdessek, amiket amugy sem eszkombajnok szoktak vasarolni. A 0THM-es hitellel elhitetik veled, hogy ezt te megengedheted magadnak es ravesznek a vasarlasra. Ketfele ember vasarol ilyent: 1. dusgazdazd. 2. ostoba proli. Elobbi nem szarakszik hitellel, zsebbol kiperkalja az arat, utobbi viszont csakis hitellel tudna vasarolni, ugyhogy ot is lehuzzak, es van akkora arres ezeken a vackokon, hogy a hitelintezetnek is kifizessek a dijat.
Idezet az oldalrol, szerinted ez rendben van teljesen, ugye:
Teljesítménye alapján egy asztali PC-t is simán helyettesíthet
K. Csaba - Nitro 7 tulajdonos
Nos, én 2014 óta vagyok korábbi nitro 7 tulajdonosa.. rendszeresen játszom játékokkal, kedvem szerint jó grafikával és FPS-sel, így nekem nem ostobaság ilyet venni. Ezen felül még PS-en meg CR-en is dolgozom, így nekem kell a teljesítmény.
Kitudnám egyben is fizetni, csak az már más kérdés, hogy ha tehetem, nem egyben fizetném ki. Ettől még nem vagyok hülye. :)
Hülye itt inkább az, aki felveszi a hitelt és a korábbi válaszok alapján feleslegesen sokat fizet, mert nem fizeti időben.
Elmondom mi a hasznuk rajta.
Hitelkeretet kapsz egy hitelkártyán. Amit vagy megtartasz kifizetés után vagy nem. Én amióta kifizettem már 3x akartam megszüntetni a hitelkártyát amit azon kívül nem is használtam, nem aktiváltam. Akárhányszor betelefonáltam átkapcsoltak valami profi salesesnek aki lyukat beszélt a hasamba, hogy ne szüntessem meg mert első évben ingyenes, ráérek nyáron. A másik 2 alkalomkor is ezt csinálták. Ahhoz képest már ezer Ft mínuszban van a kártya, ezek szerint mégsem ingyenes a számlavezetés. Jó is,hogy kiírtad a kérdést mert személyesen kell bemennem a bankba megszüntetni, mert nincs kedvem még egy 15 perces saleses telefonos beszélgetésre valamelyik drogos alkalmazottjukkal,aki meg sem enged szólalni.
Utolsó 2 válaszoló!
Köszi! Na pont ilyenekre voltam kíváncsi!
Akit érdekel még az igazi megoldás:
https://www.youtube.com/watch?v=Klv-EDKaCkg
6 perchez tekerjetek a válaszhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!