Miért ilyen rosszak az árfolyamok az ERSTE-nél? (lent)
Néztem az euró deviza-árfolyamokat az ERSTE-nél és az OTP-nál. (Mindkét helyen van folyószámlám és venni szeretnék eurót.)
Az ERSTE 345-ért, míg az OTP 337-ért adná.
Miért ilyen nagy a különbség?
Vagy rosszul látok valamit?
DEVIZA !!!!!!
Devizát, számlapénzt szeretnék vásárolni, nem valutát! Nem készpénzt!
Számlán lenne!
Légyszi, olvassunk már a válasz előtt. Nem nehéz, magyarul írtam.
Nézd már meg a SAJÁT linkedet! az Erstés linken VALUTÁRA van beállítva, azt linkeltél, tehát az almát akarod a körtével összehasonlítani.
Amúgy meg hiába kiabálsz itt: egyenlőre TE kérdeztél valamit, megpróbáltam a szabadidőmben segíteni, erre leordítod a fejem - be is fejeztem.
1) Nincsen valutára beállítva, mivel a típusnál bármire állítom, ugyanazt az URL-t fogja kiadni, próbáltam állítgatni de semmi.
Ha lenyitod kiad egy ilyet: 'Számlakonverziós' majd a frissítés gomb után 344-re frissül az árfolyam.
2) Semmit nem segítettél, csak félrebeszéltél. Mondtam, hogy engem a DEVIZA érdekel, arra nem mondtál semmit.
Na, még egy utolsó kísérletet teszek:
DEVIZÁT NEM TUDSZ VENNI, csak valutát.
Általad belinkelt linkeken:
OTP valuta eladás: 343,69 ft
Erste valuta eladás: 345,76 ft
Látom te se vagy tiszta fialás...
Minden jót kívánok!
(Gondolom valután vezeti át a forint bankszámlámról az euró bankszámlámra a pénzt... Hát persze...)
Akkor tanulj meg kommunikálni: egy szóval sem írtad, hogy van eurószámlád - egészen eddig a pillanatig. Nem vagyok gondolatolvasó, hogy kitaláljam: az egyik számlád esetleg ft számla, a másik meg eurószámla, meg melyik melyik banknál van?
A kérdésed így hangzik:
"Mindkét helyen van folyószámlám és venni szeretnék eurót"
Nem kell kitalálnod mert egyik helyen sincs MÉG eurószámlám, de nyitni akarok.
A kérdésben elhangzik a "DEVIZA" szó, ebből kellett volna tudni, hogy melyik árfolyamot kell nézni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!