Ha a forint alapú OTP kártyámmal szeretnék fizetni Fontban, akkor számíthatok arra, hogy sokkal többet vonnak majd le az árfolyamok miatt?
Figyelt kérdés
2017. szept. 17. 14:53
2/9 anonim válasza:
Ezt is Te kérdezted? Mert ha igen, akkor elég világosan elmagyaráztuk, hogy jobban jársz, ha kártyával fizetsz, mintha készpénzt váltanál.
Kártyás fizetésnél úgy tudom, középárfolyamot számolnak.
3/9 anonim válasza:
Ja, lemaradt a link:
https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__banki-ugy..
Szóval ezt is Te kérdezted?
4/9 anonim válasza:
Bankkártya deviza eladási árral kalkulál, nem középárfolyammal. Ennyi a titok.
Ha megnézed, kb bármelyik pénzváltónál rosszabbul jössz ki
emiatt (és ott még lehetnek rejtett költségek).
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, ment a zöld kéz! :) Bocsánat, a másik kérdést nem én tettem fel, legközelebb keresgélek előtte akkor egy kicsit.
2017. szept. 17. 16:46
6/9 anonim válasza:
Bankkártya deviza eladási árral kalkulál, nem középárfolyammal. Ennyi a titok.
Azért a deviza eladási ár IS szar ááám
7/9 anonim válasza:
Utóbbi időben többször voltam külföldön, és a kártyás fizetés árfolyama egy picit rosszabb lett, mint az olcsóbb váltónál lévő árfolyam. Ezzel együtt én is a kártyás fizetést preferálom főleg az olyan országban, ahol nem euró van.
8/9 anonim válasza:
vegyél forintért fontot olyan személytől, aki pont el akar adni
9/9 anonim válasza:
3-as válaszolo az az én kérdésem volt :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!