Csak én vagyok ilyen szerencsétlen, hogy nem bírom kivenni a kártyát az automatából? Lehet a körmöm miatt?
Figyelt kérdés
Mikor vissza adja a kártyámat ott szenvedek vele, hogy ki tudjam szedni. Ma is pénzt szerettem volna kivenni de a kártya beszorult,vagy fogalmam sincs és nem tudtam elvenni. Az automata természetesen elnyelte, de megoldottam. Ott állt tőlem pár méterre egy férfi, kértem hogy esetleg tudna-e segíteni de azt mondta nem érdekli az én problémám meg az én kártyám. Nagy a körmöm (nem műköröm de azért nem kicsi) lehet az akadályoz meg benne?2019. nov. 6. 00:29
11/12 anonim válasza:
9: de, igaza van a kérdezőnek, velem is volt ilyen és azonnal kivették.
12/12 A kérdező kommentje:
Így van, egyébként az előtt a bankfiók előtt történt ez ahol a kártyát igényeltem. Írtunk róla jegyzőkönyvet és már át is vehettem. Kész.
2019. nov. 6. 18:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!