Csak én vagyok ilyen szerencsétlen, hogy nem bírom kivenni a kártyát az automatából? Lehet a körmöm miatt?
Oldalról is meg lehet fogni, ha már a szembe forduló hüvelykujj elónyéról lemondtál a körmök miatt :)
Vagy Fogd meg a középső és a mutató ujjad között, ott nem zavar a köröm.
" Az automata természetesen elnyelte, de megoldottam."
Hogy oldottad meg? Ha elnyelte akkor azt te már ki nem szeded, majd az automata üzemeltetői visszajuttatják a bankfiókba.
Ha nem tudod használni a kezedet a körmöd miatt, akkor le kell vágni a körmödet olyan hosszúságúra, hogy normálisan éld az életed - ilyen egyszerű.
"Ott állt tőlem pár méterre egy férfi, kértem hogy esetleg tudna-e segíteni de azt mondta nem érdekli az én problémám meg az én kártyám."
Általában segítőkész vagyok az emberekkel szemben, de most azt mondom: nagyon jól tette a férfi, hogy nem segített: ugyanis az valóban a Te kártyád, minden automatánál van kamera és bizony még akár problémája is származhatna belőle, ha segít Neked kivenni a kártyát.
#8: Ilyen nem történt, mert ilyen nincs.
A bankkártyát személyesen veheted át abban a bankfiókban ahol igényelted, hetekkel később.
Hazudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!