Azok a szerencsétlen mélyszegények hogyan töltik az eszközeiket, hogyan neteznek, hogyan főznek, akiknek nincs áramuk?
Köszönet a vadkapitalista KEGYETLEN EMBERTELEN rendszernek talán mehetek a mezőre, mert a szüleim ki************* otthonról. ÉS NEM FOGOK 3 MŰSZAKBAN DOLGOZNI ALAMIZSNÁÉRT EGY R****** PATKÁNYLYUKBAN. Kérdés adott. Pl. ez a szerencsétlen, ártatlan idős hölgy?
https://www.youtube.com/watch?v=qYS22XG4IO0&t=135s
Érdemes alatta megnézni a kommenteket.
A többség azt mondja: "Milyen értelmes.."
ÜZENEM: Az idős kor nem azt jelenti, hogy buta és hülye valaki!!
A sok idióta okostelefonozónak, aki itt tobzódik, hány sok tízezerért vegyen telefont magának kölök létére, leküldeném Bivalybäsznádra egy tanyára, hogy tapasztalják meg milyen a mélyszegénység!!!
A kutya is jó dolgában veszik meg!
Meg a sok idióta, kondizó barmot, aki mást sem csinál egész nap, csak "emelgeti" a súlyokat!! Rohadt nagy divat lett ez is!
Meg a sok picsä szájút, műmellűt, akik elvernek milliós tételeket a köcsög műtákolmányukra!!
Meg azokat is, akik direkt ÉHEZTETIK magukat és 50 kg vasággyal együtt mind!!!
De vekeng, hogy jaj, elrontom így a fogyókúrámat?? Anyád!!!!
Az ÖSSZESET leküldeném, hogy éljenek ilyen körülmények között legalább 1 évig, azt hiszem megtanulják utána becsülni ami van, és nem csinálnak jódolgukban ÉS UNALMUKBAN baromságokat!!
Ott lenne munka!!! Idejük se lenne rá!!
Ha a szüleidnek is ebben a stílusban adtad elő magad, nem csoda, hogy ki****-tak otthonról.
Amúgy net nélkül jól el lehet lenni, még ha ez a 30 alattiak számára elképzelhetetlen is. Az én gyerekkoromban például a vezetékes telefon is ritka volt, mégis mindent elintéztünk, amit kellett. Szerintem a videóban szereplő hölgy se a netezés miatt hiányolja elsősorban az áramot.
Főzni pedig valószínű, a felvételen látható fatüzelésű sparhelten szokott. Kicsit hosszadalmas folyamat, de ha úgyis a "mezőn" fogsz élni és nem jársz dolgozni, bele fog férni az idődbe.
"ÉS NEM FOGOK 3 MŰSZAKBAN DOLGOZNI ALAMIZSNÁÉRT EGY R****** PATKÁNYLYUKBAN."
Hát akkor nem fogsz.:D
Szerinted érdekel itt valakit?
Szerinted ennek a néninek az internethez meg okostelefonhoz kellene áram?Kötve hiszem.
Én még mobiltelefon nélkül voltam tizenéves, de hidd el, akkor igazibb barátságok voltak mint most, amikor facebook nélkül a hátsód sem szelel.
Ha kitettek otthonról, annak oka van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!