Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Külföldre költözés, nav tb...

Külföldre költözés, nav tb büntetés?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Öcsém érettségi után kiköltözött romániába. Aztán mikor meglátogatott tavaly december végén akkor retardált volt és elment orvoshoz. Sajnos dolgoztam így nem tudtam szólni neki hogy nav miatt rossz ötlet.

Na most tegnap kaptam postától értesitőt hogy vegyek át egy levelet. navtól, öcsém nevére.

valószínűleg az elmaradás.

Attól kérdezném aki ért hozzá hogy van e bármilyen mód hogy a büntetést ne keljen kifizetni?

Ha esetleg nincs, akkor mi történik abban az esetben ha nem fizeti ki? Kötelezhetik e hatósági eljárások által romániában hogy fizessen?

2017. aug. 5. 17:24
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Van magyarorszagi lakcime es magyar allampolgar. Hosszu sztori az amiert lelepett magyarorszagrol, igy kivitelezhetetlen volt hogy elintezze az itthoni dolgokat.

Ma elmegyek a papirokert holnap pedig a navhoz.

2017. aug. 8. 05:51
 12/12 anonim ***** válasza:
80%

Akkor az van, amit írtam. Külföldi biztosító igazolása, formanyomtatvány kitöltése és a kettő benyújtása a NAV-hoz, majd írásban értesítenek a fizetési kötelezettség visszamenőleges törléséről.

... és nincs semmiféle orvosi költség megfizettetése...

Ennyi.

2017. aug. 9. 04:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!