Mai napon meghaladtam a 15 napot a gépjármű átírás határidejében de el szeretném adni az autót. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szeretnék megválnk az autótól de a mai, legfeljebb a holnapi napon át kell irassam. Mindenképp vegyem a nevemre és vigyem el eredetiségvizsgálatra és aztán adjam el? Ha ezt nem teszem meg és a héten eladom, tehát 15 napot meghaladtam, az átírást elmulasztom és úgy adom el a kocsit mi vár rám?
Milyen hamar vonják ki automatikusan forgalomból? Esetleg a következő tulaj szenvedhet-e el hátrányt emiatt? Milyen költségekkel számolhatok? Mit Tegyek? Segítsetek! SOS Köszönöm!
#büntetés #eladás #gépjármű #átírás #eredetvizsga #adásvétel #késedelem #elmulasztás #névreírás #továbbadás
2017. jún. 6. 06:31
1/7 anonim válasza:
Magyarán: vettél egy hulladékot, amire menet közben jöttél rá, hogy xar és most tovább akarod passzolni. Igen, át kell íratni, elvégre hogy akarod majd eladni, az elozo tulaj adataival?
2/7 anonim válasza:
Átírás nélkül csak autókereskedő cégek adhatnak el kocsit. Neked kutya kötelességed átíratni, csak aztán adhatod el.
3/7 A kérdező kommentje:
Köztes adásvételivel gondoltam. Én is úgy vettem.
2017. jún. 6. 11:05
4/7 anonim válasza:
Ha eltudod passzolni azzal, akkor szerencsed lesz. En biztos nem vennek autot ugy maganszemelytol, hogy nem o szerepel a papirokon, hanem ki tudja ki.
5/7 anonim válasza:
Köztes adásvételi... hogy Ace Ventura szavaival éljek: "Ez nem kicsit gyanús, hanem nagyon gyanús!"
6/7 anonim válasza:
Szóval már te is úgy vetted, hogy nem volt átíratva? Nehéz lesz ehhez madarat találni.
7/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat a késői válaszért. Végül 2 nap csúszással -ugyan büntetéstől eltekintettek de- át kellett íratnom az autót. Azóta rendezett okmányokkal árulom.
2017. jún. 22. 14:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!