Kell-e fizetnem adót?
Figyelt kérdés
Ha van rendszeres kereső tevékenységem, ami más mint a hobbim, akkor ebből a hobbi tevékenységből származó bevételt be kell-e vallani? Mennyit kell utána adózni? Kell-e hozzá valamilyen más engedély? A teljesség kedvéért a hobbi a varrás, és gyermek holmikat( nem ruhákat, hanem egyéb kiegészítő dolgokat)szeretnék eladni.2010. máj. 23. 09:27
1/6 anonim válasza:
hát volt már ebből valami botrány pár hónapja..h.vki szívességből varrt ruhát és megbüntették.
2/6 anonim válasza:
1.vagyok
nah rákerestem arra az esetre amitt írtam..igaz nem pár hónapja volt,hanem már egy éve:O
EZ csak egy cipzárjavítás,de érdemes elgondolkodni rajta..
ilyen világban élünk.A kisembert szivatják..:O
4/6 anonim válasza:
ha pénzért eladod amit csinálsz akkor ADÓZNI KELL!akkor az nem hobbi,hanem mellék-kereset.
5/6 A kérdező kommentje:
Én is így gondoltam, de szinte senki sem fizet, aki interneten árusít hasonló dolgokat. Ők nem félnek, hogy megbüntetik őket?
2010. máj. 23. 10:28
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!