Hogyan kéne tennem?

Figyelt kérdés
Online szeretnék rendelni telefont, de sokszor nem vagyok otthon, így lehet nem bírnám átvenni amikor a házhoz érkezik, ezért azt szeretném, hogy mondjuk egy benzinkútra adják le. Ez esetben, a szállítási címhez a benzinkutat kell megadnom, de a számlázási címet is ki kell töltenem mint a saját otthonom? Vagy egyáltalán szükséges-e a számlázási cím?

2017. máj. 11. 22:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Mennyire vagy távol az otthonodtól? Adj meg telefonszámot is, ha nem vagy otthon, felhív a futár, aztán megbeszélitek, hol éritek utol egymást. Nekem volt, hogy elhozta városon belül máshová, de olyan is volt, hogy ő mondta meg, hogy hánykor melyik városrészben lesz, és én mentem utána.
2017. máj. 11. 22:40
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát, kb a házunk 3-4km-es körzetében vagyok , de nekem az lenne a legjobb ha egy fix pontra lerakná, és én felvehetem amikor ráérek.
2017. máj. 11. 23:14
 3/3 anonim ***** válasza:
71%
Ha előre ki van fizetve és nem utánvétes, meg persze a benzinkúton is megbeszéled, hogy ki vegye át, nem hiszem, hogy probléma lenne. Amúgy is meg kell adni szállítási és számlázási címet is, a kettő nem kell, hogy ugyanaz legyen.
2017. máj. 11. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!