Mit kéne tennem EBay-al kapcsolatban? Nem érkezett meg!
Figyelt kérdés
Rendeltem Október valahanyadikán egy Bluetoothos hangszórót !! De még nem jött meg ès már November van .... Nem tudom mit kene tenni !! A rendelés sikeres volt mert a pénzt le vette paypal-al viszont amit e-mailt kaptam már nem találom !!! Külfödről Hongkong-ból küldik elvileg ! Megnèztem a pontozását vagy mit az embernek es pozitív volt hogy jo es hogy nem ver átt de nem tudom mit tegyek !?2016. nov. 8. 11:22
1/5 Koplárovics Béci válasza:
3-6 hét a szállítás távolkeletről. Novemberből meg alig 1 hét telt el.
2/5 anonim válasza:
1,5-2 hónap mire Kínából befut az áru.
3/5 anonim válasza:
Ha ennyire parás vagy MINEK rendelsz Külföldről?!Jah és nem feltétlenül 3-6 hét... 1 hete rendeltem pár cuccot várható szállítás ideje dec5-febr2 és mégsem esem kétségbe!
4/5 A kérdező kommentje:
De a szálitás ideje 11-35 nap azt írja es végső nap Nov.14 .....es ezért nem értem ...hogy pont az utso nap fog jönni !?
2016. nov. 13. 12:54
5/5 A kérdező kommentje:
Nem kaptam semmi csomagot ...! Jan. 31!!
2017. jan. 31. 13:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!