Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Ügyfélkapun hol tudom megnézni...

Ügyfélkapun hol tudom megnézni a adóbevallást?

Figyelt kérdés

Eddig e-mailben értesítettek ha van új dokumentum, de most még semmi.

Postán meg nem küldik ki az ügyfélkapusoknak....

2017. márc. 15. 12:41
 1/10 anonim ***** válasza:
51%
Ünnep van koma. Majd holnap.
2017. márc. 15. 12:42
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem bal oldalt a menüben EBEV az átdob a NAV oldalra és ott lesz menü ás ott új lekérdezés számlaegyenleg stb.

Nem 100% ez az amit akarsz, de ott a számlaegyenlegedet meg tudod nézni, van-e tartozás, túlfizetés, stb.

2017. márc. 15. 12:43
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

1, hiába van ünnepnap, azt art a mai napra írja elő, hogy hozzáférhetővé kell tenni a navnak...

Azon adózó részére, aki a személyi jövedelemadóról szóló törvényben meghatározott feltételek alapján munkáltatói adómegállapítást nem kért, vagy az adó megállapítását a munkáltató nem vállalta, az állami adó- és vámhatóság elkészíti és az adóévet követő év március 15. napjától az ügyfélkapu használatával egy erre a célra létrehozott elektronikus felületen elérhetővé teszi személyi jövedelemadó bevallási tervezetét (a továbbiakban: adóbevallási tervezet)

2017. márc. 15. 12:54
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is ezt keresem már reggel óta. Eljutottam a nav.gov.hu/szja/szja oldalra, ahol van egy nagy, zöld hátterű "Hogy juthat hozzá az adóbevallási tervezethez?" gomb. Rámentem arra, utána kiválasztottam, hogy van ügyfélkapum, majd azt az üzenetet adta, hogy kattintsak az "e-szja" gombra, és akkor ott lesz (költői kérdés: miért nem lehetett volna kapásból ide rakni a letöltő gombot?). Ekkor már azt hittem végre célegyenesben vagyok, de miután rámentem az "e-szja" gombra, akkor egy újabb üzenet azt írta ki, hogy "Az adóbevallási tervezetet az ügyfélkapuval rendelkezők egy erre a célra kialakított online felületen tudják megtekinteni 2017. március 15-től.". Szép munka! :D
2017. márc. 15. 14:35
 5/10 anonim ***** válasza:
39%
Május 22-ig lehet beadni, miért pörögtök ezen ÜNNEPNAPON? Annyira de annyira ráér....
2017. márc. 15. 16:19
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Itt nem azon van a hangsúly, hogy ráér vagy sem. Mától lehet megtekinteni és többek között én is kíváncsi voltam rá. A hangsúly itt azon van, hogy annak ellenére, hogy már jó ideje küldtek értesítést arról, hogy mától elérhető, mégse lehet megtekinteni. Egyébként meg (személy szerint), mivel nem dolgozom ma, így pont ráérek ezzel foglalkozni, számomra ideális lett volna.
2017. márc. 15. 18:12
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Így van mára lett ígérve, ma rá is értem volna normális átfutni. sőt a sajtóban meg is jelent a mai napon (lehozta az Origo, a helyi rádió stb), hogy mától megtekinthető.

2017. márc. 15. 18:57
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Na most már le lehet tölteni! :D
2017. márc. 15. 21:27
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2017. márc. 20. 18:28
 10/10 anonim ***** válasza:

Itt bolyongok a NAV, az Ügyfélkapu eBev oldalakon, ténylegesen hol találom a bevallásom?

Egyik linkről a másikra küld, agyrém ez az oldal már 10 éve, illogika 110%-on...

2018. máj. 22. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!