Ügyfélkapun hol tudom megnézni a adóbevallást?
Eddig e-mailben értesítettek ha van új dokumentum, de most még semmi.
Postán meg nem küldik ki az ügyfélkapusoknak....
Szerintem bal oldalt a menüben EBEV az átdob a NAV oldalra és ott lesz menü ás ott új lekérdezés számlaegyenleg stb.
Nem 100% ez az amit akarsz, de ott a számlaegyenlegedet meg tudod nézni, van-e tartozás, túlfizetés, stb.
1, hiába van ünnepnap, azt art a mai napra írja elő, hogy hozzáférhetővé kell tenni a navnak...
Azon adózó részére, aki a személyi jövedelemadóról szóló törvényben meghatározott feltételek alapján munkáltatói adómegállapítást nem kért, vagy az adó megállapítását a munkáltató nem vállalta, az állami adó- és vámhatóság elkészíti és az adóévet követő év március 15. napjától az ügyfélkapu használatával egy erre a célra létrehozott elektronikus felületen elérhetővé teszi személyi jövedelemadó bevallási tervezetét (a továbbiakban: adóbevallási tervezet)
Köszönöm a válaszokat!
Így van mára lett ígérve, ma rá is értem volna normális átfutni. sőt a sajtóban meg is jelent a mai napon (lehozta az Origo, a helyi rádió stb), hogy mától megtekinthető.
Itt bolyongok a NAV, az Ügyfélkapu eBev oldalakon, ténylegesen hol találom a bevallásom?
Egyik linkről a másikra küld, agyrém ez az oldal már 10 éve, illogika 110%-on...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!