Az adóbevallást a NAV-val szeretném elkészíttetni, ügyfélkapun keresztül hogyan tudom ill. hogyan kell ezt elintézni?
Amennyiben van Ügyfélkapud, akkor a 1453NY nyilatkozatot azon keresztül küldöd el, ugyanígy kapod meg a NAV által kitöltött bevallást is.
Tegnap (is) veszett módon kerestem-kutattam a megoldást a neten, letöltöttem a gépemre olyan csodákat a NAV oldaláról, mint abevjava, ÁNYK, keretprogram-fittyfene...
...már szinte az őrület határát súroltam, de végre elvergődtem az ugyfelkapu.magyarorszag.hu "e-BEV-szolgáltatás" linkjéig! Gondoltam, most aztán nyomok is egy jó kövéret! ...na, kb. eddig tartott az örömöm... A következő ablak ugrott fel:
...körülbelül itt lett elegem az egészből!... Ráhagytam.
Aztán egész este bántott, sőt bosszantott a dolog, egészen addig, amíg el nem olvastam az általad küldött útmutatót, amelyben ezt találtam:
"Ön nem adhat egyszerűsített bevallásra nyilatkozatot, így az adóhatóság közreműködése nélkül kell az adóbevallását elkészítenie, amennyiben: ...külföldön (is) adóztatható, adóköteles bevétele volt, vagy amely a jövedelemszerzés
helye szerint nem belföldről (nem Magyarországról) származott..."
...úgyhogy ennyi. :/
Köszönöm szépen a válaszodat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!