Hogy kell elkészíteni az egyszerűsített adóbevallást?
Figyelt kérdés
idáig a cégem csinálta idén nekem kell. a jó hír hogy csak 1 helyről volt jövedelmem azt is leadóztam.
melyik dokumentumot kell kitöltenem? a NAV-tól nem kaptam még semmilyen papírt, milyen igazolást fog adni a munkáltatóm, hogy könnyebben tudjam kitölteni?
köszönettel
2015. febr. 8. 07:48
1/2 anonim válasza:
Bemész a NAV-hoz, és azt mondod, hogy szeretnéd, ha ők (NAV) készítenék el neked. Akkor adnak egy adóívet, amire ráírod az adataidat (név, születési hely és idő, anyja neve, adóazonosító stb.), aláírod, és le van róla a gondod. Ezt február 16-ig el kell intézni.
2/2 belapus válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!