Adóbevallás probléma, mi történt?
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni, adóbevallással kapcsolatban.
Korábban beadtam az egyszerűsített bevallást, és nemrég érkezett vissza az eredmény.
Több diákszövetkezetnél is vállaltam munkát, minimális jövedelem származott belőle. A teljes összeget megnézhettem a diákszövetkezet oldalán.
És ami gyakorlatilag a számlámra került, illetve amit a nav visszaküldött eredmény nem egyforma. (Minimális hol pár száz, hol pár ezer különbség van, de mindig pluszban ahhoz képest amit ténylegesen kerestem).
Ilyenkor a különbözettel mit kell csinálni?
Új dolog nekem az adóbevallás, kérlek segítsetek ki egy kis infóval, neten sem találtam róla semmi idekapcsolódót.
Köszönöm előre is!
Nem feltétlenül azt kell nézni, ami a számládra került, mert pl. első munka esetén levonnak belőle részjegyet, stb.
Kapnod kellett a diákszövetkezetektől igazolást a levont adóról, azzal kell összevetned. Ha az sem stimmel, akkor a diákszövetkezet bénázott el valamit.
Rendben köszönöm, meg is nézem!
Ment a zöld a segítségért:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!