Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Hol tudok a navhoz névvel...

Hol tudok a navhoz névvel vagy név nélkül feljelentést tenni? (egy cég zsebből zsebbe osztogatja a pénzt)

Figyelt kérdés
van róla fényképem is...
2016. ápr. 20. 21:15
 1/9 anonim ***** válasza:
Az a fénykép semmit nem bizonyítana.
2016. ápr. 20. 22:47
 2/9 anonim ***** válasza:
NAV honlapján a jobb oldali listában - a naptár alatt - van olyasmi, hogy "közérdekű bejelentés, panasz". Na ott. :)
2016. ápr. 21. 05:49
 3/9 A kérdező kommentje:
és hogy ebből legyen is valami azt hogy tudom elérni?
2016. ápr. 21. 15:45
 4/9 anonim ***** válasza:
Leírod, aztán várod a fejleményeket...
2016. ápr. 21. 19:25
 5/9 A kérdező kommentje:
Ja de név nélkül csinálom a feljelentést akkor nem néznek rá nem hivatalosan ahogy tudom, viszont ha névvel és "fals" a feljelentés akkor meg engem fognak baszogatni, hát ez durvajó!
2016. ápr. 22. 10:38
 6/9 anonim ***** válasza:

Akkor most fals, vagy nem? Állítólag fényképed is van róla?

Nem kell ezen csodálkozni, hiszen a megalapozatlan feljelentgetésekre nem igazán van ideje a NAV-nak. A másik esetben pedig igenis legyen jogkövetkezménye annak, ha valakit olyasmivel gyanúsítottak meg, ami nem volt valós.

2016. ápr. 23. 11:57
 7/9 A kérdező kommentje:
Arról van képem, hogy van egy papír zacsi, rajta a haverom neve és egy összeg rajta még. Én is annó ilyenbe kaptam a "fekete pénzt" most innentől lehet vitatkozni...
2016. ápr. 23. 19:38
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem vitázik senki, de a zacsi lefényképezése nem jogalap gyanúsításra. Magyarul: Nincs bizonyító ereje. :)

Egyik ismerősöm is jelenteni akarta valamelyik szomszédját, hogy otthon feketén dolgozik, de mondták neki, hogy jó lenne, ha bizonyítékokat gyűjtene róla, mert egyébként nem sok mindent tudnak kezdeni a dologgal. Azt is mondhatja, hogy magának csinálja, hiába vonul ki a NAV. Nevek, címek, akik a vásárlói (tanúvallomások felvétele miatt) stb.

2016. ápr. 24. 06:05
 9/9 anonim ***** válasza:
akkor jelentsd fel magadat is adócsalásért!
2017. júl. 21. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!