Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Hol tudok a NAV felé bejelenté...

Hol tudok a NAV felé bejelentést, névtelen feljelentést tenni cég felé, hogy szürke pénzt osztogat egy cég?

Figyelt kérdés
Igen dolgoztam ott, én is részesedtem szürke forintokba, azért is lenne félős.

2016. márc. 3. 16:12
 1/8 anonim ***** válasza:
Kérj meg valakit, hogy jelentse be. Amúgy ha beteszed a szürke pénzt Stabilitás Megtakarítási Számlára, legalizálhatod.
2016. márc. 3. 16:22
 2/8 A kérdező kommentje:
jelentéktelen összeg volt, hamar elköltöttem...
2016. márc. 3. 17:49
 3/8 A kérdező kommentje:
meg ezt hol tudom tenni? mármint a bejelentést? én amúgy már elmentem onnan
2016. márc. 3. 17:52
 4/8 anonim ***** válasza:
Bizonyítani tudod?
2016. márc. 3. 18:08
 5/8 anonim ***** válasza:

...csak egy kis hangos gondolkodás....a volt cég, ahol dolgoztál, törvényileg nem legálisan is adott pénz. Majd ezt a pénzt Te is elfogadtad, elköltötted és az adóbevallásodban nem szerepeltetted. Most pedig feljelentenéd a céged....

Hmmm. Szóval csak a cég tett illegális dolgot.......? Érdekes hozzáállás és miegymás.

2016. márc. 3. 20:37
 6/8 anonim ***** válasza:

A NAV honlapján jobb kéz felőli lista majdnem tetején található egy "közérdekű bejelentés, panasz" vagy valami hasonló feliratú gombocska. Na ott...

Egyébként név nélküli bejelentésekkel 2016. évtől kezdve nem foglalkozik a NAV, mivel rengeteg rosszindulatú, de alapokat nélkülöző bejelentések voltak eddig, és a lényegi vizsgálatoktól vonták el az időt. Viszont azt kérheted, hogy ne feddjék fel a személyedet a cég vizsgálódásakor.

2016. márc. 4. 05:16
 7/8 A kérdező kommentje:

én "nem fogadtam el" szóval úgy tenném a bejelentést.

igértek x ezret, csak arról nem beszéltek hogy fekete a nagy része. vagy a másik opció, hogy befizetem utána a járulékot? :) mindegy, fel akarom nyomni azt a céget mint a végbélkúpot és szeretném úgy megoldani, hogy nekem semmi hátrányom ne legyen a dologból!

2016. márc. 4. 14:04
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Elég gerinctelen vag!
2016. ápr. 22. 04:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!