Mi az a hatósági bizonyítvány? Miért kérte a munkáltatóm, hogy vigyek be egy ilyen papírt?
Figyelt kérdés
A Melódiáknál dolgoztam, amíg nappali tagozaton voltam, viszont átmentem estire, és azt mondták, hogy csak úgy tudnak nekem továbbra is munkát biztosítani ha viszek egy ilyen papírt. Valaki, aki ért ehhez, légyszi magyarázza el!2016. febr. 22. 12:37
1/1 anonim válasza:
Olyan bizonyítvány, amit hatóság állított ki - ez egy gyűjtő fogalom, nem valami egzakt dolog. Fogalmam sincs, miért kértek ilyen a szövetkezetnél, mire gondolhattak. Az iskolaszövetkezeti munkaviszonyhoz nappali tanulói/hallgatói jogviszony kell, de azt nem pótolja semmilyen bizonyítvány. Szerintem kérdezz rá _konkrétan_, mit vigyél be, és miért, mert ez találgatás lehet maximum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!