Ki ellenőrzi, hogy jogtiszták-e a szoftvereim?
Figyelt kérdés
Nem vállalkozó vagyok, hanem adószámos magánszemély, aki géppel dolgozik.2015. okt. 23. 19:28
1/6 anonim válasza:
Elvileg ezt is a NAV, de meg nem hallotam ilyenrol.
2/6 anonim válasza:
Ja es manapsag mar minden celra talalni ingyenes vagy nagyon olcso szoftvert, amiert nem kell aggodni...
3/6 A kérdező kommentje:
Egyáltalán hogy ellenőriznék?
Kutakodnak a gépemen?
2015. okt. 24. 08:47
4/6 anonim válasza:
Lefoglaljak a geped (es minden technikai kutyudet, meg a nyomtatod is!) es par honap alatt atvizsgaljak.
5/6 A kérdező kommentje:
Azt hogy tehetnék már meg?!
Hónapokig nem dolgozni hogy megnézhessék?!
2015. okt. 24. 20:13
6/6 anonim válasza:
Közel 15 évvel ezelőtt minden "adószámos" vállalkozást, gazdálkodó szervezetet felszólítottak (akkor még külön voltak a VÁM-osok!), általuk küldött nyomtatványon kellett felsorolni: milyen programok vannak a gépen, azokat honnét-kitől vettük, a vétel-számla kelte, sorszáma.
De a magán-személyek esetében, szerintem akkor is, most is esetleg szúrópróba-szerű ellenőrzés lehet. No meg azóta már kismillió u.n. ingyenesen letölthető programokat találunk net-en is!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!