Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Probaidore csak 4 orara akar...

Probaidore csak 4 orara akar bejelenteni utana 8ra. Van ebbe valami atveres?

Figyelt kérdés

Egy csaladi vallalkozasba mennek dolgozni alkalmazottnak.

Szoba azt beszeltuk meg hogy probaido alatt csak 4 orara jelent be utana 8 orara. A munkaido 8 ora.

Gondolom azert csinalja igy hogy ameddig nem biztos hogy maradok addig ne kelljen ram adozni

Nekem ezzel nincs is problemam, csak nem szeretnek beszivatva lenni. Probaido utan hogy meg se vagyok bejelentve rendesen.

Mire figyeljek? Valakinek van hasonlo tapasztalata?

tegnap 18:55
 1/3 anonim ***** válasza:
4 órára is kell adót, tb-t fizetni, csak feleannyit, mint 8 óra esetén. Dolgoztam 4 órában, de az annyi is volt, nem 6 vagy 8.
tegnap 19:02
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
És 4 órát is kell dolgozni?
tegnap 19:05
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nem tudsz mire figyelni. Simán lehet, hogy a próbaidő után elhúzza a dolgot és nem fog bejelenteni 8 órára, abból kiindulva, hogy neked kell a meló és nem lépsz le. Vannak ilyen emberek.

ha nincs más a közelben, akkor úgyis elvállalod. Ha van más, hasonló vagy jobb lehetőség, akkor tipli.

tegnap 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!