Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Segítene valaki, megoldani a...

Segítene valaki, megoldani a problémám?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nem ide tartozik de nem találtam jobb kategóriát.

Vaterán a gyermekem leütött egy táskára licitet. Nos de én nem tudom megvásárolni a terméket semmiféle képp. Írtam az eladónak aki kedves és megértő volt. De a következő vásároló sem tudta megvenni a táskát mert a fiam többet ütött le rá. 2501Ft-ot. Ilyenkor mit tudok tenni?

Nagyon szégyellem magam. Lehet törölni valahogy a regisztrációt?

Köszönöm előre is

2010. márc. 10. 12:06
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem igazán értem, ha írtál az eladónak, és megbeszéltétek, akkor...? Kifejtenéd?

Vannak olyan eladók, akikkel meg lehet egy ilyen dolgot beszélni, ad egy semleges (vagy negatív...) értékelést, és feltesz újra aukcióra a terméket. Másokkal is előfordult már, nem vagy vele egyedül :)

2010. márc. 10. 12:34
 2/4 A kérdező kommentje:

a fiam 2501 Ft-ot gépelt be

De a licitlépcső halad felfelé ezért a következő lépcső lett beírva 2001 Ft-

Aztán jött egy másik vevő akinek nagyon megörült ugye az eladó aki egészen addig nem tudja megvenni amíg 2501Ft- felé nem megy. Így meg neki nem kellett.

Ha netán rosszra fordulnak a dolgok akkor ebből milyen bajom lehet?

Azért nem egy olyan vészes összeg de ha nem tudom kifizetni akkor sajnos nem tudom :(

Remélem, hogy azért lesz vmi megoldás. Annyira szégyellem magam, hogy az se volna gond ha kitiltatának.

Kérlek segíts

2010. márc. 10. 12:57
 3/4 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, ha kéred az eladót, tudja törölni a licitedet (ha jól vettem ki a szavaidból, akkor még tart az aukció). Ha mégsem, még elképzelhető, hogy valaki felüllicitál.

Ha pedig mégis te nyered, és nem tudod kifizetni, akkor vagy megértő az eladó, és ad egy semleges vagy negtív értékelést, és el van intézve(neki ez azért rossz, mert jutalékot fizet a vatera felé).

Persze vannak, akik nem ilyen kedvesek, meg nem tudom ő milyen eladó, és hogy eddig mit egyezkedtetek.

2010. márc. 10. 13:05
 4/4 A kérdező kommentje:

Igen tart még.

Én is várom, hogy hátha valaki felül licitál.

Nagyon kedves de gondolom dühös is.

Reménykedem, hogy nem lesz belőle különösebb dolog.

És sikerül megegyezni , hogy ad nekem egy negatívot én pedig neki egy pozitívot.

Köszi a segítséget.

2010. márc. 10. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!