Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Szeretnék megtanulni az...

Szeretnék megtanulni az értékpapír elemzést, különösen a piaci cégek részvényeinek elemzését. Szerintetek kit kéne keresnem aki értene a számvitelhez és megtanítaná?

Figyelt kérdés
Nagyon nehezen haladok, mert nem egyértelmű rengeteg minden, pl mit is jelent pontosan a forgőeszköz, a tőkeköltség, és rengeteg számviteli fogalom. De ezek nélkül meg nem tudok egy részvényt elemezni. Fizetnék én érte természetesen, de úgy érzem hogy csak egyedül én akarok ilyesmit tanulni, és úgy néznének rám mint egy fogyatékosra.

2015. máj. 10. 11:06
 1/2 A kérdező kommentje:
Az értékalapú befektetést szeretném gyakorolni, eleinte csak elméletbe, és ehhez feltétlen szükséges a vállalatok jelentéseinek eredményei számomra. Csak a könyvelésekkel sok gondom van, ezerféleképpen lehet értelmezni az online leírásokat, ezért kéne nekem valami segítség, akivel beszélgetni tudnék róla, szerintetek kit keressek meg?
2015. máj. 12. 20:54
 2/2 anonim ***** válasza:
egyetem pénzügy mesterszak csak erről szól. véleményem szerint ezt otthon,csak úgy hobbiból nem lehet megtanulni. Kellenek hozzá mikor- és makroökonómiai ismeretek, rengeteg számviteli és pénzügyi ismeret
2015. jún. 20. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!