Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Pénz eltitkolás hogyan lehet?

Pénz eltitkolás hogyan lehet?

Figyelt kérdés
Szeretném tudni, hogy létezik-e adatbázis arról, hogy kik vásárolnak értékpapírt Mo-n. Válásban vagyunk és a férjem a méhészetéből és a 3 ha szilvásból (pálinkát főzet belőle)keresett pénzét sztem ilyen helyre menti. Hol lehet ezekre rákerestetni, esetleg bíróság segítségével?

#tőzsde #értékpapír #eltitkolt jövedelem
2013. jan. 20. 17:47
 1/5 anonim ***** válasza:

Tehát az a gond, hogy miután a válásotok már eldöntött tény, a döntésetek után keresett pénzét nem szeretné megosztani veled?

Vagy a válás eldöntése előtti közös vagyonról van szó?

2013. jan. 20. 18:33
 2/5 anonim ***** válasza:
57%
Mekkora pénzéhes nőszemély vagy, jobban is jár a (volt)férjed, hogy szétmentek.
2013. jan. 20. 19:03
 3/5 anonim ***** válasza:
nincs ilyen publikus adatbázis. majd a bírőnő felé kell jelezze az ügyvéded, hogy ilyesmire gyanakszol és kéretni a vizsgálatot. ő rákerestethet mindenhol és ki fog derülni
2013. jan. 20. 19:49
 4/5 A kérdező kommentje:
Kedves Kettes számú Válaszadó! A válás megtörtént, de a vagyonmegosztás nem. A föld és a méhek is az ő kezében vannak, mert elvitte őket magával. Így az azok által megtermelt jövedelemnek a fele is járna nekem. Ha neki jár a lakás fele, úgy gondolom nekem is jár a megkeresett pénz fele. Sok múlik rajta. pl: így nem kellene őt kifizetnem a házból és a pénz is maradhatna nála, de így viszi a háznak a felét is és én hetek az ég alá, mert annyi nem lesz, hogy újat is vegyek. Ja, és rokontartást sem akar fizetni, mert a gyerekek nem kívánnak a nőjével megismerkedni. Kicsit több jóindulatot, mert én nem azt írtam, amire te válaszoltál. Sajnos azért tart ott a világ ahol tart, mert ilyen emberek is vannak bennem ,imt te. Hármaska köszönöm a válaszodat.
2013. jan. 21. 08:39
 5/5 anonim ***** válasza:
kis túlzással minden azon múlik, hogy sikerül-e egy jó ügyvédet fogadnod
2013. jan. 21. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!