Külföldre költözöm, mit kell intézni?
Időpont ma 23:09
Mint mondtam mi minden évben kocsival megyünk haza, ahogy sokan mások is akik külföldön dolgoznak. Otthon van Budapesten az állandó lakcímen. 1 hónappal ezelőtt voltunk otthon 2 hetet angol rendszámú autóval. 3x igazoltattak minket. Balatonon egyszer, majd Budapesten és Egerben. Érdekes még mindig megvan az autónk...:)
Te nyugodtan járj utána, de hülyeségeket ne mondjál már!!Miért koboznák el? Mert uniós országban uniós rendszámú autóval közlekedsz??? Még viccnek is rossz amit írsz.
Neked komolyan olvasasi nehezsegeid vannak.
Ki mondta hogy most ugy van? Azt mondtam hogy 2 EVVEL EZELOTT ugy volt, es megvaltoztattak az unio nyomasara. Errol maradtal le teljesen. Szerinted AKKOR miert szulettek ilyen levelek?
En is pontosan ezert szuntettem meg a magyarorszagi lakcimemet, adtam le a lakcimkartyamat. Es amig az atfutasi ido volt, addig keritettem egy olyan autot, ami nem az en nevemen volt, mert ahhoz mar ki lehetett allitani a szukseges papirokat. Csak a sajat tulajdonu autora nem volt AKKOR megoldas.
A fenti (es sok egyeb) tapasztalatom birtokaban javasolom mindenkinek, hogy ha nem feltetlenul szukseges, szuntesse meg a magyar lakcimet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!