Hogyan és hol tudok valaki ellen vagyonosodási vizsgálatot kérni, de névtelenül?
Figyelt kérdés
Van agy ember aki 20-30 milliós házakat épít és ad el.Jelenleg egy 20 millás kertesben lakik,de van egy kb,8 millió értékű panel lakása is amit meg albérletbe ad ki rendszeresen.Természetesen feketén.
Össze vissza vannak a családdal bejelentve,mert közben segélyeket!!!!! kapnak.
Engem ez felháborít.Más embernek tényleg gondjai vannak, és nem kap segítséget.Az ilyen akinek lakásai pénze van meg mindent kijátszik:((
Köszönöm aki segít.
2010. jan. 12. 09:05
11/12 anonim válasza:
Maradjunk abban, hogy végtelenül szemét dolog ez a vagyonosodási vizsgálat, és meg kéne szüntetni. Olyan, mint a Rákosi korszak, és a vállalkozások ellen irányul főként. Szemét dolog, mert büntet, és nem az ártatlanság vélelme, hanem a bűnösség vélelmét alkalmazza. Csak éppen "nem számít büntetőeljárásnak" ezért a "vizsgált alanyt" szemetebb módon lehet kezelni, mint egy tolvajt, vagy csalót - mert nekik jár az ártatlanság vélelme. A bűnösség vélelme alapján neked kell "bizonyítani", (elévülés nem számít!!) akár 10-20 évre visszamenően, hogy minden vállalkozásból kivett jövedelmed után szépen kifizetted az összes irreális 60-70%-os adót. + Olyan dolgokat követelnek visszamenőlegesen, amik akkor, és ma sem voltak kötelező dolgok. Pl, hogy ne legyen otthon semmi készpénz, mert az otthoni készpénz után is leadózatnak. Akkor jársz legjobban, ha "bizonyítani" tudod, hogy közönséges bűnöző vagy, és 10 évvel ezelőtt loptad a pénzt egy kasszából, de azóta már elévült, mert nem kaptak el. SZÓVAL EL AKARNAK MINDENKIT ÜLDÖZNI az országból. De kik akarnak a helyünkre költözni, mint vállalkozók? Vagy már fel is vásárolták az országot??
12/12 anonim válasza:
Van nekem is tippem!Sőt nem 20 millióról van szó! Nem spicli vagyok,de akit a volt férje ki akar semmizni,bár én is dolgoztam,az megérdemli!Ez az adum!És még engem fenyeget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!