Hogyan és hol tudok valaki ellen vagyonosodási vizsgálatot kérni, de névtelenül?
Van agy ember aki 20-30 milliós házakat épít és ad el.Jelenleg egy 20 millás kertesben lakik,de van egy kb,8 millió értékű panel lakása is amit meg albérletbe ad ki rendszeresen.Természetesen feketén.
Össze vissza vannak a családdal bejelentve,mert közben segélyeket!!!!! kapnak.
Engem ez felháborít.Más embernek tényleg gondjai vannak, és nem kap segítséget.Az ilyen akinek lakásai pénze van meg mindent kijátszik:((
Köszönöm aki segít.
Köszönöm a válaszokat!
Vállalnám ,de akármilyen hihetetlen is,félek az illető esetleges "bosszújától".
én csak egy nő vagyok,abból is pehelysúlyú egy kisgyerekkel.Azért köszönöm,próbáltam becsületes állampolgár lenni,de ez ebben az országban nem működik.Itt az jár jól aki lop,csal,hazudik:))
Szép estét mindenkinek!!:))
Igen is nagyon helyes hogy az ilyeneket az apeh kivizsgálja ! A feljelentés csak akkor gusztustalan ha alaptalan az egész! Sok gátlástalan "üzletember" aki feketén foglalkoztatja az embereket és utánuk semmit sem fizetnek! Ja és pöfesszkednek a több milliós terpjárójukban miközben minimálbéren vannak adót meg semmit nem fizetnek. Főleg a vagyonőr cégekek!
AZ APEH-nél ÉRDEKLŐDJ TELEFONON mert ők tudnak pontos postacímet adni illetve megadják az illetkes osztály nevét is!
Ha valaki valóban visszaélést követ el, akkor teljesen jogos, hogy be kell jelenteni, és nem számít, hogy vállalja-e a nevét...?
A tudatlanok képezhetnék magukat, mivel a besúgók a politikai információátadásban jeleskednek...
továbbá beláthatnák, hogy minél nagyobb kárt okoznak ebben az országban a vagyonosodási visszaélésekkel, annál több bőrt nyúznak le az adózó polgárokról...
Aki ezt nehezen viseli, az egy IDIÓTA....
Úgy tudom, hogy a névtelen bejelentéseket is kötelesek kivizsgálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!