Ha az illetőnek csupán a nevét és a várost tudom, ahol él, kezdeményezhetek ellene Apeh-vizsgálatot?
Hát jóindulatú vagy te is:-))
De miután a munkáltatóm nem akart engem kifizetni és is szóltam az APEHnek, de csak úgy telefonon. Bár nem volt hivatalos formája és az APEHnál azt szeretik, érdekes módon 2-3 hónap múlva bezárt az üzlet.
Kedves Válaszoló, felvehetnénk valahogy a kapcsolatot, mert bár azt tudom, hogy az Apeh honlapján lehet a közérdekű bejelentések menüpont alatt vizsgálatot kezdeményezni, az űrlap kitöltésében elkélne egy kis segítség, hogy valóban "ráinduljanak" a dologra... Ha esetleg van olyan e-mailcímed amiből nem derül ki a nyilvánosság számára személyed, kérlek add meg nekem és ha nincs terhedre beszéljünk pár szót...
Üdv:E
Röviden elmondom: Az illető autókat vásárol és ad el drágábban, továbbá össze-vissza írogattatja az ismerősei nevére őket, hogy a végrehajtónak ne legyen mit elvenni tőle egy százezres tartozás miatt...
Ez ??? És sajnos csak a nevét , hogy hol dolgozik és azt hogy melyik városban él tudom... Ezzel tudnak mit kezdeni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!