Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Hogyan kezdeményezhetek...

Hogyan kezdeményezhetek Apeh-vizsgálatot valaki "ellen"?

Figyelt kérdés
2009. okt. 21. 15:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Az Apeh-nek van weboldala, telefonszámai, email-címei, levélcímei...

A névtelen bejelentést is kivizsgálják!

2009. okt. 21. 17:21
 2/6 anonim ***** válasza:
74%
Az APEH honlapján található egy közérdekű bejelentések megtételére szolgáló oldal. Ott meg kell adni az adataidat is, és le kell írni a bejelentést. Sosem adják ki, hogy ki tette a bejelentést, ezért inkább ezt a módot válaszd, mert így biztos, hogy "ráindulnak" a dologra. Levélben értesítenek téged, hogy nyugtázták a bejelentésedet,és hogy titokban tartják a személyedet.A névtelen bejelentéseket nem biztos, hogy kivizsgálják.
2009. okt. 21. 18:49
 3/6 anonim ***** válasza:
64%
És miért akarnál ilyet tenni? Nem szégyelled magad? Ez annyira aljas dolog! Tisztára mint az AVO annak idején. Azért tart itt ez az ország, mert a politikusok csak füttyentenek, és boldogan ugrik mindenki mindenki ellen, megy besúgni egyik a másikat. Néha undorít a gondolat, hogy ide születtem.
2009. okt. 21. 21:30
 4/6 A kérdező kommentje:

Tudod a kisfiam apukája elfelejti fizetni a gyerektartást és emiatt igen rosszul élünk a picivel.

Neki a bőre alatt is pénz van, mégis 20ezret is sajnál a gyerekétől. Az én helyzetemben Te is ezt tennéd. Főleg, hogy neki a jövedelme 90 százaléka nem adózott. Ennyi az oka. A gyermekemnek ettől sem lesz pénze, vagyis nekem pl tápszerre, de legalább a lelkem megnyugszik, hogy amíg én nem tudok elhelyezkedni (jelenleg kicsibabát nevelek és tanulok) valahogy egy minimális összeg kifizetésére rá tudnám bírni.

2009. okt. 24. 09:33
 5/6 anonim válasza:
bejelentetted?sikerült névtelenül?
2010. febr. 3. 20:36
 6/6 A kérdező kommentje:

Szia Utolsó!

Nem jelentettem be... Talán így lesz a legjobb... Engem csak átmenetileg boldogítana a káröröm, később meg lelkiismeret furdalásom lenne... Gyengusz vagyok én egy ilyenhez...

Üdv

2010. febr. 6. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!