Adótartozásom van. A lakás, ami a nevemen van, végrehajtás alatt áll. Igy kapok adovisszatéritést, vagy nem? Elvileg járna vissza egy bizonyos összeg, de nem tudom hogy megkapom-e?
Figyelt kérdés
2014. jún. 9. 13:45
1/14 anonim válasza:
Ha tartozásod van a NAV felé, mégis hogyan járna neked a NAV-tól adóvisszatérítés?
2/14 A kérdező kommentje:
Ugy hogy a lakás már árverezés alatt van..( a nav által) Gondoltam hátha igy lesz belöle valami
2014. jún. 9. 13:52
3/14 anonim válasza:
A NAV nem arra fog torekedni, hogy minnel tobbert adja el a lakasod. Dot meg ezutan is tartozhatsz.
4/14 anonim válasza:
Ha adotartozasod van, automatikusan kiesel mindenfele adokedvezmenybol, -visszateritesbol. Igazabol nem is ertem hogyan kepzelted, hogy neked az jarhat...
5/14 anonim válasza:
Jár a visszatérítés, miért tűnne az el?
De nem kapod meg, hanem ennyivel csökken az adótartozásod.
7/14 anonim válasza:
Off :(Bocsi ,de engem is érdekel )
Ha levonják a visszatérítést adótartozásba ,arról kap valami hivatalos értesítést ? Gondolom nem az van ,hogy csak várja az x összeget és nem érkezik ,hanem valami levelet küldenek ,hogy járt volna x összeg ,de levonták adótartozásba .. nem ?
8/14 anonim válasza:
Miután minden állampolgár el tudja érni az adófolyószámla adatait, nem szükséges ilyen kimutatásokat küldözgetnie az adóhatóságnak.
9/14 anonim válasza:
Köszi .Ezt eddig nem tudtam .Hol lehet megnézni ,mi a menete ?
10/14 anonim válasza:
Kell hozzá ügyfélkapu, utána be kell lépni a magyarorszag.hu-n, és ott a NAV eBEV szolgáltatását elindítani. Azon belül a Szolgáltatások menüben van egy csomó minden, köztük a folyószámla adatok is. Amúgy ezen a rendszeren belül lehet elérni az olyan adatokat is, mint pl. hogy a munkáltatód rendesen bejelent-e. Szerintem nagyon hasznos dolog ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!