Utána tudunk-e járni valahogy annak hogy a főbérlő adózott-e az albérletünk után?
Értem itt ezalatt hogy pl lehet-e valahol (pl Nav) személyesen érdeklődni, ha viszem a bérleti szerződést amiben benne van a főbérlő adószáma is.
Számlát, bizonylatot sose adott, és volt hogy egyből el is költötte.
Szerintetek adózott utánunk? Hol járhatok utána?
"kit tudnék ráküldeni, hogy picit visszavegyen az arcából"
Imádom, amikor az emberek mások arcából akarnak visszavetetni, amikor emberek más embereket akarnak megváltoztatni. Figyelj, barátom, foglalkozz te azzal, hogy neked mekkora arcod van, azt javaslom! Úgyis csak arra lehetsz hatással... Ha nem tetszik az ember, akitől bérelsz, keress másik lakást, olyan sok van kiadó! Ne szívjátok egymás vérét!
Tyűűű öcsém, úgy irkáltok itt össze vissza mintha tudnátok a részleteket, ismernétek milyen volt a ház, a főbérlő, na meg az ára a lakásnak ha már azt írta valaki hogy rinyáltam hogy olcsó legyen. (fű basszus így névtelenül be azonosítasz, nem vagy semmi)
Nem, nem szégyenlem magam mint ahogy az egyik kedves kommentelő írta, irkálhattok itt össze vissza hogy milyen köcsög vagyok emiatt, de nem nagyon érdekel. :D csak vigyorgok rajta :D
Annak aki normális választ írt annak köszönöm szépen a választ :)
azért a lakásbérlés olyan, hogy ha akarsz elmehetsz...ha rossz, akkor menj...keresel másikat és költözöl, nem is értem, hogy ha a lakás is rossz, drága, a tulaj is piszok, akkor mi a francért vagy ott...
ha a kaucióról nincs papír azért abban vastagon benne vagy...
Tehát, ahogy írtám már előzőleg: Nem ad ki ilyen információt a NAV a bérlőnek. Ha Te úgy gondolod, hogy úgy fair a dolog, akkor tegyél bejelentést, hogy nem kapsz számlát, semmilyen bizonylatot a bérleti díjról, aztán majd utána néznek. Körülbelül ennyi, amit tehetsz.
Viszont: A kaució nem ajándék a bérbeadónak, hanem a költségek nem fizetése, valamint rongálás, károkozás esetén tartható vissza, és még csak nem is az egész, hanem ami fedezi a fenti dolgok értékét. Nem a bérbeadó saját tulajdona, hanem "letéti" összeg.
Ha nem rongálásról stb. van szó, akkor ne hagyd Magad!!!
pont azért jöttünk el kedves kommentelő mert annyira romlott a ház állapota, de szerintem ezt én neked hiába írom le szerintem :D
a kaukció pedig benne van a bérleti szerződésben.
Ha fel akarsz idegesíteni a kommentjeiddel akkor sajnos rossz helyen kopogtatsz :D
Kedves utolsó válaszoló, köszönöm a válaszod! :) látom vannak itt azért értelmes emberek is :)
köszönöm a válaszod! :)
"látom vannak itt azért értelmes emberek is"
Nem tetszik a válaszod, ergo nem vagy értelmes ember.
Értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!