Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Kaptam az APEH-tól egy levelet...

Kaptam az APEH-tól egy levelet. Nem értem. Mi ez?

Figyelt kérdés
Valami 200 ezres tartozásról van szó. Annyira ideges lettem, nem foglalkoztam vele. Most meg nem találom a papirt, annyira eltettem még magam elől is. A környezetemben - szomszédok, ismerősök - is kaptak, volt aki kevesebb, volt aki magasabb összeggel. Ti kaptatok? Mi lehet ez?
2009. nov. 1. 14:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Talán ha mégis le tudnád írni, hogy mi van a levélben pontosan.Akkor talán tudnék segíteni.
2009. nov. 1. 14:13
 2/11 anonim ***** válasza:

Folyószámlaegyenleg?

Nekem + 40 ezer forint körül volt, de lekértem a mai nappal, hogy mennyi, s így már 0-ás az egyenlegem. Vigyázz ez júniusig vagy júliusig tartó egyenleg. Ha van ügyfélkapus regisztrációd, akkor ott le tudod kérni, hogy mai nappal mennyi az egyenleged.

2009. nov. 1. 14:13
 3/11 A kérdező kommentje:

Valami SZJA- val kapcsolatos dolog, hogy eddig mennyit fizettem...stb. Azért nem értem, mert olyan adatokat tüntettek fel amiket, legalább 3 éve fizettem be. Kaptam hozzá, 2 csekket is.

Mindenképp előkeresem a föld alól is, mert igy tényleg nem érthető.

Ha megtaláltam irok és elmagyarázzátok??

2009. nov. 1. 14:22
 4/11 A kérdező kommentje:

14:13

Van ügyfélkapum. Hol keressem pontosan?

2009. nov. 1. 14:22
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
eBev szolgáltatás-->használom a szolgáltatást-->lekérdezések-->folyószámlakivonat-->új lekérdezés-->indítás(a mai nap legyen a dátum)--> és ha letöltötte megnézed
2009. nov. 1. 14:28
 6/11 anonim ***** válasza:
www.magyarorszag.hu-n van olyan, hogy EBEV szolgáltatások. Be kell jelentkezni hozzá, és ott mindent megnézhetsz, ami a te adózásoddal kapcsolatos..
2009. nov. 1. 14:40
 7/11 A kérdező kommentje:
Nagyon rendesek vagytok, köszönöm szépen!!
2009. nov. 1. 14:42
 8/11 anonim ***** válasza:
Sikerült megnézned?
2009. nov. 2. 08:19
 9/11 A kérdező kommentje:

Szia!

Beléptem és megcsináltam. Mindent úgy, ahogy irtad. De nem töltötte le. :( Nem tudom miért.

Közben megtaláltam a papirt. Valóban folyószámla kivonat. 2008.01.01 és 2009.06.17 közötti időszakban könyvelt tételekről. Megkértem egy könyvelő barátom, hogy segitsen, mert Én sik vagyok ehhez. :)

Köszönöm, hogy segitségeteket!!!

2009. nov. 2. 08:39
 10/11 A kérdező kommentje:
Jah még annyi, ha esetleg sikerül betölteni a gépről, akkor lényegében ugyanezt fogja kidobni nem?
2009. nov. 2. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!